Styling der fanger opmærk­som­heden

Vi sætter scenen

Har I et område eller et produkt i ønsker iscenesat? Med fokus på visuelle oplevelser, præsen­terer vi jeres brand og produkt. Vi skaber det miljø der tiltrækker kundernes opmærksomhed og formidler jeres historie og værdier.

Showroom

Skiftende miljøer der er tilpasset jeres produkt, tidens strømninger og trends. Vi kan være jeres profes­sionelle spar­rings­partner på styling af jeres showroom. Fra ideudvikling til op­byg­ning og styling.

Messestand

Vi transformerer jeres brand, identitet og værdier til lækker indretning. I får visuelle rammer og rum, som kun passer til jer og jeres varesortiment. Vi hjælper med visuel ide­udvikling, dekoration og varepræsentation.

Butik

Brug butikkens visuelle udtryk som et aktivt salgsværktøj til øget sal og øget kundetrafik. Vi hjælper med at justere på alle de visuelle parametre, som får jeres butik til at fremstå skarp og attraktiv. Vi optimerer med fokus på at give kunderne den bedste købsoplevelse de kan få. Se eksempel på butiksindretning HER

Vindue

Vi udvikler lækker og æstetisk vindues­deko­ration og in-store kampagner med blikfang som giver den bedst mulige præsen­tation af jeres varer. Vindues­styling der skaber trafik ind i butikken og styrker jeres brand.

Kampagne­opsætning

Vi opsætter jeres kampagne lands­dækkende, og sikrer at jeres brand og varer får den bedste præsen­tation og mest optimale placering i butikken. Mange års erfaring med visuel mer­chan­dising for interna­tionale brands sikrer jer den bedste implementering af jeres koncept.

Kontakt

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os for et uforpligtende møde eller en snak på 21 45 90 75.