Interiør stylist

Med min specialistviden leverer jeg små løsninger såvel som store koncept­opgaver indenfor design og livstil med speciale i indretning, styling og visuel merchandising.

Min tilgang til opgaver er entusiastisk og handlekraftig med fokus på altid at optimerer det visuelle “rum” – om det er et en bolig, et foto, et kontor, en butik, et showroom eller et vindue.

Jeg drives af lysten til at skabe nye visuelle universer. Elsker at blive udfordret på at finde det rigtige visuelle udtryk til rum og lokaler, og bliver lykkelig når jeg kan give mine kunder de universer  som de ikke på forhånd kunne definere som andet end en brand dna, en trend, en følelse eller en stemning.

Ragus & Co blev etableret tilbage i 1999, sideløbende med min karriere hos ECCO Sko hvor jeg i 13 år dekorerede messer, udviklede vinduesdekorationer, merchandisede butikker, trænede personale og skabte et visual merchandising koncept til ECCOs første franchise-butikker.
Siden 2006 har jeg drevet Ragus & Co på fuld tid efter samme principper om kvalitet, omhu og etik.

Det er til stadighed mine vigtigste mål, at levere en god service, kvalitet, omhu og etik til mine kunder – ud over at jeg skaber indretninger der passer præcis til dem og deres brands. Jeg er overbevist om at det har været med til at åbne døre til kvalitetsbevidste virksomheder som Adidas, Sportigan, BeneFit, Universal Robots og Odense Zoo.

Når jeg styler, designer og skaber rum og indretninger for mine kunder, er det altid med udgangspunkt i kunden, deres historie og deres brand og identitet. Derfor er der ikke to indretninger der bliver ens. Det skaber indretninger med masser af personlighed og brand identitet, som er holdbare i mange år frem.

For de private indretningskunder betyder det en bolig pludselig føles som et hjem og et sted hvor man hører til og kan finde ro, lade op og finde balance i tilværelsen.

For virksomhederne betyder en indretning med et stærkt brand dna, at de fremstår seriøse, kvalitetsbevidste og fulde af gode værdier. Den rigtige indretning er også en vej til at vise omsorg for personale, og kan endda tiltrække nye medarbejdere.

Susanne Ragus

Susanne Ragus