Gør din bolig klar til salg

Få hjælp til at gøre boligen attraktiv for købere og få flere fremvisninger.
Med en visuel tilstandsrapport over jeres bolig får I konkrete ideer til, hvordan I kan forbedre førstehånds- indtrykket af jeres bolig. Flere kliks og fremvisninger vil skabe bedre muligheder for et hurtigt salg og en fastholdelse af salgsprisen.

Hurtigt salg

Et hurtigt salg og en fastholdelse af salgsprisen er, hvad alle hussælgere drømmer om. Ofte er det små detaljer, som er en afgørende faktor for, om en bolig er nem at sælge. Som udgangspunkt kan man sige, at den skal virke indbydende på køberne.

Flere potentielle købere

Min opgave er således ikke at indrette et personligt hjem, der passer til jer. Det er at udrette i jeres bolig, så den virker indbydende på så mange forskellige købere som muligt. Jeg giver jer værktøjer til en indretning, som præsenterer muligheder i huset.

Vil du have hjælp til at gøre din bolig klar til salg?

Ønsker du at høre mere om at gøre din bolig klar til salg, så send en besked eller kontakt mig for en uforpligtende snak på 21 45 90 75.

Lækker styling af din bolig, inden fotografering

(tilkøb til tilstandsrapport)

Med hjælp fra den visuelle tilstandsrapport, har du haft mulighed for at optimere indretningen af din bolig. Hvis du ønsker at gøre alt, for at få de bedste billeder. Så kan du få det sidste og afgørende touch fra Stylistens hånd, og løfte indtrykket med lækre bolig artikler og styling. Jeg kommer i timerne op til fotografens besøg og medbringer selv rekvisitter og tilbehør. Forinden har jeg været forbi, for at tjekke hvad der skal til, for at style din bolig. Jeg er med under fotograferingen og tager regi med igen, når fotografen er gået.

Pris inkl moms fra kr. 6.000,- (ex, kørsel)

Pris

Op til to timers hjælp og rådgivning i din bolig, inkl. Visuel tilstandsrapport udarbejdet specifikt til din bolig. Pris inkl. moms kr. 2.500,- (excl. kørsel).