Gør din bolig klar til salg

Få hjælp til at gøre boligen attraktiv for købere og få flere fremvisninger.
Med en visuel tilstandsrapport over jeres bolig får I konkrete ideer til, hvordan I kan forbedre førstehånds- indtrykket af jeres bolig. Flere kliks og fremvisninger vil skabe bedre muligheder for et hurtigt salg og en fastholdelse af salgsprisen.

Hurtigt salg

Et hurtigt salg og en fastholdelse af salgsprisen er, hvad alle hussælgere drømmer om. Ofte er det små detaljer, som er en afgørende faktor for, om en bolig er nem at sælge. Som udgangspunkt kan man sige, at den skal virke indbydende på køberne.

Flere potentielle købere

Min opgave er således ikke at indrette et personligt hjem, der passer til jer. Det er at udrette i jeres bolig, så den virker indbydende på så mange forskellige købere som muligt. Jeg giver jer værktøjer til en indretning, som præsenterer muligheder i huset.

Vil du have hjælp til at gøre din bolig klar til salg?

Ønsker du at høre mere om at gøre din bolig klar til salg, så send en besked eller kontakt mig for en uforpligtende snak på 21 45 90 75.

Pris
Op til to timers hjælp og rådgivning i din bolig, inkl. Visuel tilstandsrapport udarbejdet specifikt til din bolig. Pris inkl. moms kr. 2.000,- (excl. kørsel).