Hjælp til indretning af dit drømmehjem

Indretningsforslag

 • Ønsker du inspiration og hjælp til at indrette dig med det, du allerede har?
 • Er du flyttet i en mindre eller større bolig?
 • Er I flyttet hver til sit?
 • Er I flyttet sammen?
 • Har du planer om at købe nye møbler og ønsker hjælp til at vælge det helt rigtige, der passer sammen med resten af dit indbo?

Så kan jeg hjælpe dig med at gøre din bolig til et hjem - et sted med hygge, sammenhæng og personlighed, som passer lige til dine og din families behov. Et hjem hvor I kan samle energi og hvor I trives med at bo.

Spørg løs

2 timer i din bolig

 • Tips og idéer til ny indretning
 • Svar på indretningsspørgsmål
 • Farvevalg
 • Omrokering på møbler
 • Forslag til møbler og tilbehør
 • Forslag til tæpper
 • Styling med egne eller nye ting
 • Hjælp til ophæng af billeder

Pris inkl. moms kr. 2.500,- 
excl. kørsel.

Kontakt

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os for et uforpligtende møde eller en snak på 21 45 90 75.

Yderligere hjælp

Jeg hjælper dig naturligvis også videre og helt i mål med din indretning af dit hjem, hvis det er dit ønske? Jeg kan sørge for alt fra A-Z fra indretning og indkøb til styling. Kontakt mig for en snak om hvordan jeg bedst hjælper dig, så det passer lige præcis til dine behov og til din bolig.

Indretning med egne møbler

Ønsker du inspiration og hjælp til at indrette dig med det, du allerede har? Måske er du kørt fast i din indretning og kan ikke rigtig finde ud af hvad du vil lave om? Men du trænger til forandring i din bolig og til at se dine møbler og dit interiør i et nyt lys. Lad os sammen lægge en plan for hvad du skal beholde og hvad der mangler i din indretning. Vi styler måske allerede, flytter rundt og laver om på indretningen. I hvertfald laver vi en plan du kan komme godt videre med.

Indretning på færre eller flere m2

Er du flyttet i en mindre eller større bolig? Og nu har du for mange eller for få møbler. Så hvordan kommer du godt på plads i dit nye hjem, som måske også er en anden type bolig end den du kommer fra. Det indbo du vælger at tage med, skal give dig følelsen af at være hjemme i dit nye hjem. Så er du i tvivl, så hjælper jeg dig med at sætte stilen for din nye bolig – uden at du mister DIT udtryk.

Er i flyttet hver til sit?

Er I flyttet hver til sit? Og har du pludselig kun det halve indbo og interiør? Måske er det tid til at skifte stil og samtidig bygge videre på det du har? Jeg hjælper dig med at finde de nye møbler der passer ind med det eksisterende, med at style og sammensætte på DIN måde og dermed give dig din egen boligstil.

Er I flyttet sammen? Og måske kommer i med indbo og interiør med helt forskellig stil og udtryk. Så kan det være en rigtig god ide at få et ekstra sæt øjne på indretningen, som ikke har følelser med i de valg der træffes. Når I skaber et nyt hjem sammen, og sammen lægger jeres nye fælles stil og indretning er det helt sikkert at i begge også vil føle jer meget mere hjemme og på plads i jeres nye fælles bolig, som også skal være jeres nye fælles hjem.

Valg af nye møbler

Har du planer om at købe nye møbler og ønsker hjælp til at vælge det helt rigtige, der passer sammen med resten af dit indbo? Det kan være du går med drømmen om at investere i noget der kan holde i rigtig mange år fremover? Men selvfølgelig vil du være sikker på at træffe det rigtige valg og undgå eventuelle fejlkøb. Så hjælper jeg dig med at lægge en stil og rød tråd i indretningen så du ikke bare får bekræftet dine valg, men også får inspiration og ideer til en spændende indretning.

Inspiration til indretning

Tips og idéer til ny indretning. Har du rum i din bolig som ikke er udnyttet optimalt? Kniber det med at udnytte den plads du har, eller har du alt for lidt plads? Jeg giver dig ideer og muligheder du ikke selv har tænkt på og forklarer undervejs hvordan du kan skabe en indretning der er både funktionel og praktisk uden at gå på kompromis med stil og æstetik.

Hjælp til farvevalg

Farvevalg. Hvordan får du flere farver ind i din indretning? Skal du male en væg? Sætte kulør på boligtilbehør, købe en grøn sofa eller noget helt andet? Jeg hjælper dig i mål og sammen laver vi en farveplan til din bolig, som tilgodeser den røde tråd i indretningen og passer ind i din stil og smag

Omrokering af møbler

Hvor skal skabet stå? Er du bare i tvivl om du har placeret dine møbler på den mest optimale måde i din bolig? Eller trænger du til at der skal ske noget nyt. Så kommer jeg og hjælper dig med at style din bolig på en ny og forfriskende måde. Jeg har fingeren på pulsen hvad angår bolig trends og tendenser inden for indretning, møbler og interiør. Så Jeg kommer også med gode ideer og masser af tips og tricks som kan forbedre din bolig og indretning.

Hjælp til indretning

Forslag til møbler og tilbehør. Mangler du overblikket i din indretning? Hvor går man hen og køber de skønne interiør ting, som man ser på de sociale medier og i magasinerne? Og hvordan får du det til at passer med dit budget? Jeg har samarbejder med de store møbelhuse som forhandler de danske design klassikere, men mikser og indretter i lige så høj grad med interiør fra Ikea, H&M, Ellos og lignende forhandlere af interiør. Lad os sammen lægge en plan som både passer til din indretning, dine ønsker og ikke mindst til dit budget.

Indretning med tæpper

Tæpper i din bolig har mange formål. Se kan hjælpe på at forbedre akustikken, de kan være et underlag til dine møbler og de kan være et møbel og et kunstværk i sig selv. De er lækre at stikke tæerne ned i, når du hygge i sofaen og de er skønne at træde ud på, når du stiger ud af sengen. Hvilke typer tæpper bruges hvor? Hvor stort skal tæppet være? Skal alle tæpperne være ens? Der er så mange spørgsmål og jeg giver dig svar på dem alle. Jeg har bla. et samarbejde med Nordens største importør af ægte og håndvævede tæpper og herfra deres lager kan jeg medbringe unikke tæpper, som jeg kan vise frem i din bolig. Så skal du ikke være i tvivl om de vil passe i dit hjem, for det kan du se med egne øjne. Det er den helt perfekte måde at vælge tæpper til boligen på, for det kan være de små farvenuancer i tæppet der binder hele din indretning sammen og skaber et smukt hjem.

Bolig styling

Styling med egne eller nye ting. Har du allerede en masse skønne og personlige møbler og interiør, men kan ikke rigtig få det placeret, så det ser ud som det du drømmer om? Så lad mig hjælpe dig med at sammensætte og placere dit interiør. Måske har vi allerede arbejdet sammen tidligere og nu har du fået købt nye og spændende ting til din bolig og skal lige bruge hjælp til det sidste touch? Jeg kommer og styler, så du får det hele placeret lækkert og indbydende i forhold til hinanden.

Hvordan skal billederne hænge?

Hjælp til ophæng af billeder. Er du i usikker på hvordan du får hængt dine billeder op? Altså hvor højt de skal hænge, hvor tæt billederne skal hænge, hvor de skal hænge og i det hele taget at få placeret billederne rigtigt i forhold til hinanden og resten af det interiør du har i dine rum og værelser. Jeg hjælper dig til at få et flot udtryk og kommer også med ideer til hvordan farver i billederne kan gentages andre steder i boligindretningen for at skabe sammenhæng i den samlede indretning.