STYLING / DEKORATION

Ragus & CO tilbyder styling og dekoration af dine butiksvinduer, showrooms, messestande og fotos. På den måde kan du præsentere dine varer på den bedst mulige måde, og derved øge dit salg.

BILLEDE/FOTOS

Billeder er vigtigt når dine varer og produkter skal sælges. Styling af dine billeder, giver en bedre præsentation af dine produkter og varer. Vi kan skabe alt fra små nærbilleder til store miljøer.

Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig med at skabe den rette styling og dekoration, som I har brug for. Vi tager os altid god til at, forstå jeres virksomhed og jeres varer, så vi kan udforme de bedste stylings og dekorationer.

Foto styling
Dekoration

MESSESTANDE

En messestand er din mulighed for at træde frem fra mængden, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi tilbyder at hjælpe dig med din messestand, både hvis det handler om udvikling af en idé eller til at sætte hele standen op. Vi kan også tilbyde dekorationer og varepræsentation. Om I ønsker ekstra hænder eller sparring til at gøre det selv, eller om I ønsker at alt er sat op, og på plads til I kommer, så står vi altid klar.

VINDUER

Det første dine kunder møder, når de er på vej ind i den butik, er dine vinduer. Det er vigtigt ikke at undervurdere hvor vigtig en vinduesdekoration kan være. Vinduesdekorationer skaber opmærksomhed, og er derfor en effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring jeres butik. Vinduesdekorationer skaber nemlig blikfang, og dette blikfang skaber trafik ind i butikken. Dette er vigtigt, når du skal styrke dit brand og skabe trafik ind i butikken.

Vinduer

SE CASES

Fotostyling - Jensen Plus
Messe - Bovictus
Vindues dekoration - Ove Sprogøes plads
Luk menu