RAGUS & CO

Senior Visual Merchandising Specialist

Med min specialistviden leverer jeg små løsninger såvel som store konceptopgaver indenfor design og livstil med speciale i visual merchandising, dekoration og indretning. Min tilgang til opgaver er entusiastisk og handlekraftig med fokus på altid at optimerer det visuelle ”rum” – om det er et vindue, en butik, et showroom, et foto, en bolig, et kontor.

Jeg drives af lysten til at skabe nye visuelle universer. Elsker at blive udfordret på at finde det rigtige visuelle udtryk til rum og lokaler, og bliver høj når jeg kan give mine kunder de universer som de ikke på forhånd kunne definere som andet end en brand dna, en trend, en følelse eller en stemning.  

Susanne Ragus potræt

Ragus & Co blev etableret tilbage i 1999, sideløbende med min karriere hos ECCO SKO hvor jeg i 13 år dekorerede messer, udviklede vinduesdekorationer, merchandisede butikker, trænede personale og skabte et visual merchandising koncept til ECCOs første franchise butikker. Siden 2006 har jeg drevet Ragus & Co på fuld tid  efter samme principper om kvalitet, omhu og etik. 

Ragus & Co.

En del af

Team WE STYLE..

Team WE STYLE er et arbejdsfælleskab skabt af kreative kræfter indenfor visuel præsentation og indretning. Vi udveksler alt fra erfaring, kompetancer og arbejdskraft til ideer og sparring. Gennem et tæt samarbejde sørger vi for at vores kunder altid får den bedste kvalitet, service og oplevelse i de ydelser vi leverer.

WE STYLE your product    WE STYLE your shop     WE STYLE your home     WE STYLE your photo    WE STYLE your table

Luk menu