- Erhvervsindretning -

Ønsker I den rigtige indretning af jeres lokaler og kantine, der visualiserer jeres virksomheds identitet og værdier?

INNOVATIV INDRETNING 

Ragus & Co transformerer jeres brand, identitet og værdier til lækker indretning. I får visuelle rammer og rum, som kun passer til jer og jeres virksomhed.

Administrationslokaler
Spiseområder

TOTALINDRETNING 

Vi skaber totale løsninger ud i alle kroge af virksomheden, men kan også indrette enkelte områder

– Reception og velkomst
– Arbejdspladser
– Mødelokaler
– Områder for videndeling
– Showrooms
– Spiseområder
– Loungeområder
– Pauseområder 
– Salgsområder 

BUTIKSINDRETNING

Anderledes butiksindretning til specialbutikker. Vi vil gerne udfordres på at skabe ekstraordinære og spændende shopping oplevelser hvor der er fokus på oplevelser for kunden og mersalg for butikken. 
 
Specialbutik

SE CASES

B&R Automation
Winthers kaffe
Nortex

Skal du have lavet den rigtige indretning af jeres mødelokaler eller kantine?

Man skal ikke underkende vigtigheden af en virksomheds indretning. Det er alt lige fra indretningen af receptionen, mødelokaler, kontorer og kantinen. Indretningen hos en virksomhed er med til at visualisere virksomheden og dens værdier, og samtidig er indretningen med til at skabe de professionelle rammer for personalet og kunderne.

Med min specialviden og interesse for de visuelle rum, vil jeg hjælpe dig med at opnå det helt rigtige sammenspil mellem din virksomhedens identitet, funktion og udnyttelse af de fysiske rum. Dette skal være med til at øge trivsel, produktivitet og skabe et godt resultat for din virksomhed.

Vigtigheden af den rette indretning 

Indretning er vigtig da det er med til at strukturere adfærd og interaktion mellem mennesker.

Vi bruger mange timer dagligt på vores arbejdsplads, og derfor er det vigtigt, at vi har det godt, når vi er der. Et øget fokus på den rette indretning, der matcher virksomhedens brand, vil give medarbejderne de mest optimale arbejdsbetingelser at arbejde under. Det vil give et godt arbejdsflow og øget medarbejdertrivsel med mindre sygefravær og lavere medarbejderomsætning. Derudover vil arealerne også blive udnyttet på bedst mulig måde.

Den rigtige indretning vil også skabe gode rammer for og give plads til, at medarbejderne kan blive mere inspireret, kreative og innovative i deres arbejde.

Ud over at påvirke medarbejderne og deres arbejdsmiljø positivt, vil den rigtige indretning også påvirke de besøgende kunders holdning til virksomheden i en positiv retning. Kunderne vil få bekræftet virksomhedens identitet og værdier.

Jeg hjælper med at skabe de rette visuelle rum

For mig er det vigtigt, at den rette kombination af farver, materialer og inventar stemmer overens med din virksomheds mål, vision og identitet. Jeg bruger tid på at lytte til jer og jeres behov og ønsker, og deler samtidig ud af min viden og ideer, så vi i fællesskab kommer frem til den rette indretning for jer.

Jeg tager udgangspunkt i din virksomhed, og arbejder ud fra disse områder:

  • Farveroplæg
  • Moodboards
  • Indretningsforslag
  • Inventarvalg
  • 3D tegning

I fælleskaber kommer vi frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Kontorindretning, mødelokaler, kantiner

Luk menu