- BOLIGINDRETNING -

Skal du have hjælp til din boligindretning, hvor din bolig bliver stylet efter din identitet og dine behov? Vi arbejder med 3 forskellige pakkeløsning –  så vi har helt sikkert en løsning der passer til lige præcist dit behov.

 – BOLIG STYLING PAKKE 1 – 

Mangler du inspiration til et eller flere rum i din bolig? Har du brug for nye ideer til hvordan du kan sætte dine møbler sammen på en anden måde? Eller har du brug for sparring til hvordan du bedst løser opbevaring? 

Vi mødes i dit hjem og så kan du/I spørge løs i 1 1/2 time til alt hvad du søger  sparring og nye ideer til.  

Vi slutter mødet med at noterer en liste med alle de løsninger og idéer vi er kommet frem til.

Samlet pris ekskl. transport, inkl. moms kr.:  2000.- 

– BOLIG STYLING PAKKE 2 –

Har du brug for et visuelt oplæg og med en konkret indkøbsliste til hvad du/I skal købe ind for at få lige præcist det udtryk, som I drømmer om? Så er det denne løsning I skal vælge.

Vi starter med et opstartsmøde i jeres hjem af 1 times varighed. Jeg udarbejder et konkret indretningsforslag med indkøbsliste. (optil 3 rum).

Jeg besøger jeg igen hvor I kan forvente en præsentation af ca 1/2 times varighed, hvor jeg præsentere i detaljer den løsning, som passer til de behov I har. 

Pakken kan nemt udvides med flere rum efter ønske og behov. 

Samlet pris ekskl. transport, inkl. moms kr. 4000.-

-BOLIG STYLING PAKKE 3-

Har du brug for en total løsning hvor jeg hjælper med alt fra  idéoplæg til indkøb og implementere at dit nye hjem? Så er det den her løsning du skal vælge.

 

Denne pakke indeholder alt fra pakke 1 + pakke 2. Derudover vil jeg efter præsentationen indkøbe og finde alle de foreslåede møbler og tilbehør. 

 

Jeg installerer, monterer og styler dit hjem, så det står helt klar til brug.

Pris er efter tilbud. Kontakt os og vi finder en god pris. 

SE CASES

Privat indretning
Winthers kaffe
Nortex

Mennesker bliver ubevidst påvirket af deres omgivelser – dette gælder også for indretningen af en bolig. Hvis der er meget snavs, rod eller pladsmangel kan det påvirke ens humør uden man selv er klar over det.

Hverdagen for mange mennesker bliver mere og mere travl, og derfor er det vigtigt at ens hjem er den base, hvor der er plads til at slappe af og lade op ny energi. Det er vigtigt at kunne finde ro og tryghed i sit hjem.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre din bolig til et hjem, hvor du føler dig tilpas. Det skal være et sted med hygge, sammenhæng og personlighed, som passer lige til dig og din families behov. Det skal være en oase hvor I kan lade jeres mentale batterier op, og hvor i trives med at bo. Din boligindretning kan være med til at signalere, hvem du er som person eller I er som familie.

Bolig styling – professionel hjælp til boligindretning

En bolig skal både være flot og indbydende, men samtidig skal den også være funktionel. Mange har hverken tid eller råd til at skulle renovere og indrettet hele boligen på ny – dette er dog heller ikke nødvendigt. Tit kan boligindretningen sagtens forbedres ved små ændringer. Det kan være valg af blomster, lysestager, puder og andet nips, som sagtens kan gøre en stor forskel.

Ud over at ens hjem skal se pænt ud, er det også vigtigt at det er funktionelt. Hjemmets primære opgave er jo, at få en hverdag til at fungere. Et hjem skal derfor både fungere i en travl hverdag, men det skal også være et sted, hvor der kan hygges om aftenen og i weekenderne.

Ønsker du inspiration og hjælp til at indrette dig med det, du allerede har? Er du flyttet i mindre eller større bolig? Er I flyttet hver til sit? Er I flyttet sammen? Har du planer om at købe nye møbler og ønsker hjælp til at vælge det helt rigtige, der passer sammen med resten af dit interiør? Lige meget hvad din situation er, så er jeg altid klar til at hjælpe dig med at style din bolig efter din personlighed og behov, og jeg er altid klar til at komme med nye og spændende ideer.

Servicepakker til indretning

Jeg tilbyder tre bolig styling pakker til dig tilpasset efter dine behov

Kontorindretning, mødelokaler, kantiner

Luk menu